Vadbe za podjetja

Razvedrilo, aktiven počitek in sprostitev od napora dela.

Program vadbe za podjetja je hkrati razvedrilo, aktiven počitek in sprostitev od napora dela. Dandanašnji stil življenja obsega vse preveč sedečega dela in stresa, ki sta glavna krivca za povzročitev bolečin v hrbtenici in nastanek kroničnih obolenj.

Uspeh podjetja je odvisen v veliki meri od uspešnosti delavcev, da bodo ti svoje delo opravljali kvalitetno pa je na prvem mestu njihovo zdravje in dobro počutje.  Če želite, da bodo vaši zaposleni še naprej kos izzivom in vsakodnevnim opravilom je redna telesna vadba skorajda nujna.

Z redno telesno aktivnostjo se dokazano izboljšuje psihično počutje, dviga samozavest in manjša možnost za kronična in druga obolenja. Vse to in še več, obenem pa z redno vadbo postajamo fit, vitalni in pripravljeni na nove podvige.

Vadba za podjetja

Kaj so cilji vadbe?

Program vadbe za podjetje je celostni vadbeni program, ki upošteva slabosti, ki jih prinaša sedeče delo, napetost in stres. Cilji vadbe so odpraviti morebitne bolečine v hrbtenici, izboljšati telesno držo in počutje, povezati sodelavce med seboj in povečati delovno vnemo.

Vadba temelji na vajah za zdravo hrbtenico in lepo držo, ki jih dopolnjujejo vaje za moč, vzdržljivost in vaje za povečanje gibljivosti.

Začnimo.

Pripravljeni, da začutite svoje telo?